PartyPoker Official Thread

Status
Not open for further replies.
Yanko57

Yanko57

Community Guide
Community Guide
Joined
Nov 8, 2018
Total posts
4,641
Awards
18
Chips
829
Hi,

I've been an old member of partypoker and want to go again to your site. When I write my password it says it's old or something like that. When I want to change it, they say they are e-mailing me, but I never received any e-mails (and I looked everywhere including my junk). Can you help me please?

My nickname is Yanko57.

edit: solved.
 
Last edited:
reraee1

reraee1

Visionary
Platinum Level
Joined
Jan 30, 2020
Total posts
872
Awards
3
UA
Chips
119
Good afternoon I can't replenish my deposit from Ukraine! Maybe someone knows how to top up
 
Colette Stewart

Colette Stewart

Official partypoker Rep
Silver Level
Joined
Oct 16, 2015
Total posts
864
Awards
1
Chips
37
And can I change it to use the dollar as my currency? How do I do?
You need to reach out to the customer service teams via email or live chat, they can help

Hi,

I've been an old member of Partypoker and want to go again to your site. When I write my password it says it's old or something like that. When I want to change it, they say they are e-mailing me, but I never received any e-mails (and I looked everywhere including my junk). Can you help me please?

My nickname is Yanko57.

edit: solved.
Glad all is resolved

Good afternoon I can't replenish my deposit from Ukraine! Maybe someone knows how to top up
Again, please reach out to the customer service teams directly via email or live chat From the webpage, all contact details can be found under Contact Us
 
Poker Orifice

Poker Orifice

Fully Tilted
Platinum Level
Joined
Jan 19, 2008
Total posts
25,729
Awards
6
CA
Chips
1,015
Just a fwiw here...
The site seemed quite glitchy today. So much so that I had to take my play elsewhere. :(
I had a couple of things happening repeatedly today - - when I'd click on my preset betting button (2.5bb's), the bet-slider would jump up to 48.5bb, 40.5bb, 67.5bb. Fortunately the other players all folded (but they must've thought I was nuts!). On the 67.5 bb open-raise, BB shoved on me & I was priced in to call :( so I did lose 120bb stack in that one.
I can catch it if I take my time & watch very closely but it really does slow me down. I don't know if that happens to other players & I'm wondering if it's because the pre-set bet button is located too close to the bet slider and when I'm clicking on the bet button, it's giving me the amount 'as if' I'd clicked on that part of the bet slider (perhaps I can disable an option with the bet slider (bet goes to position where you click on slider).. < or whatever it's called))

Another thing that was happening today.
A note pops up telling me 'we were unable to transfer the requested chips. Please try again .... '
My chip stacks would no longer reset to 100bb's. I checked on 'Table Settings' & would see the 'Auto-Rebuy To Max' box was 'unchecked' but I hadn't unchecked it. It happened again & again (& again... ).
 

Attachments

  • ScreenHunter 9224.png
    ScreenHunter 9224.png
    21.7 KB · Views: 0
  • ScreenHunter 9227.png
    ScreenHunter 9227.png
    13.1 KB · Views: 0
Poker Orifice

Poker Orifice

Fully Tilted
Platinum Level
Joined
Jan 19, 2008
Total posts
25,729
Awards
6
CA
Chips
1,015
Another one..
The small gold reward card in the upper right corner of the tables. I click on it & it gives me this (it's been like this for 2 days)
 

Attachments

  • ScreenHunter 9234.png
    ScreenHunter 9234.png
    28.5 KB · Views: 0
  • ScreenHunter 9235.png
    ScreenHunter 9235.png
    9.7 KB · Views: 0
reraee1

reraee1

Visionary
Platinum Level
Joined
Jan 30, 2020
Total posts
872
Awards
3
UA
Chips
119
Can you please tell me I can't change my avatar what to do?
 
Poker Orifice

Poker Orifice

Fully Tilted
Platinum Level
Joined
Jan 19, 2008
Total posts
25,729
Awards
6
CA
Chips
1,015
I won $20 in the Partypoker Monthly 'Chip In Community' but I haven't received any $$ in my account from it.
It has my screename listed but perhaps it needs my USER ID. ?
I haven't been able to reply to the email I received informing me of the win because it is a 'No Reply' email.
 

Attachments

  • ScreenHunter 9265.png
    ScreenHunter 9265.png
    319.1 KB · Views: 5
Poker Orifice

Poker Orifice

Fully Tilted
Platinum Level
Joined
Jan 19, 2008
Total posts
25,729
Awards
6
CA
Chips
1,015
I have finally 'unchecked' [ ] Jump to clicked position feature on the Bet slider. I'm hoping this resolves my issue. :)
 

Attachments

  • ScreenHunter 9266.png
    ScreenHunter 9266.png
    6 KB · Views: 0
Zorba

Zorba

27
Platinum Level
Joined
Jul 21, 2007
Total posts
41,861
Awards
15
AQ
Chips
840
It has my screename listed but perhaps it needs my USER ID. ?
I haven't been able to reply to the email I received informing me of the win because it is a 'No Reply' email.
3315daa767711fb67b5d6cbc3d2ad488.png


Love it.

:ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:
 
Colette Stewart

Colette Stewart

Official partypoker Rep
Silver Level
Joined
Oct 16, 2015
Total posts
864
Awards
1
Chips
37
Just a fwiw here...
The site seemed quite glitchy today. So much so that I had to take my play elsewhere. :(
I had a couple of things happening repeatedly today - - when I'd click on my preset betting button (2.5bb's), the bet-slider would jump up to 48.5bb, 40.5bb, 67.5bb. Fortunately the other players all folded (but they must've thought I was nuts!). On the 67.5 bb open-raise, BB shoved on me & I was priced in to call :( so I did lose 120bb stack in that one.
I can catch it if I take my time & watch very closely but it really does slow me down. I don't know if that happens to other players & I'm wondering if it's because the pre-set bet button is located too close to the bet slider and when I'm clicking on the bet button, it's giving me the amount 'as if' I'd clicked on that part of the bet slider (perhaps I can disable an option with the bet slider (bet goes to position where you click on slider).. < or whatever it's called))

Another thing that was happening today.
A note pops up telling me 'we were unable to transfer the requested chips. Please try again .... '
My chip stacks would no longer reset to 100bb's. I checked on 'Table Settings' & would see the 'Auto-Rebuy To Max' box was 'unchecked' but I hadn't unchecked it. It happened again & again (& again... ).

Another one..
The small gold reward card in the upper right corner of the tables. I click on it & it gives me this (it's been like this for 2 days)

Can you please tell me I can't change my avatar what to do?

Please send the avatar via the lobby, the team will review and approve/ decline
Generally takes no more than a few days
Click on the Settings icon on the right in the poker lobby, Player Image - Upload images


@Poker Orifice I would suggest you ensure you have the latest version fully downloaded and perhaps a full, clean reinstallation
The team are aware of issues with the Deck promotion and it's being worked on

Thanks

Colette
 
Mimo..Mach

Mimo..Mach

Rock Star
Bronze Level
Joined
Oct 4, 2016
Total posts
206
Awards
2
VE
Chips
8
Hello! Why can't I play on your platform from Venezuela? :cry::cry:
 
rodnoy

rodnoy

Enthusiast
Silver Level
Joined
Aug 6, 2022
Total posts
81
Chips
5
@Colette Stewart
hey there! can i ask you in which countries Cardschat (BRONZE) tournaments is available?
 
Dobbler1

Dobbler1

Rock Star
Bronze Level
Joined
Mar 29, 2022
Total posts
372
Awards
1
CA
Chips
63
I feel sort of stupid asking this because the answer is probably obvious, but I just won some P$, and for the life of me, I can't figure how I can use them. Can anyone help me out?
 
Colette Stewart

Colette Stewart

Official partypoker Rep
Silver Level
Joined
Oct 16, 2015
Total posts
864
Awards
1
Chips
37
@Colette Stewart
hey there! can i ask you in which countries Cardschat (BRONZE) tournaments is available?

No idea tbh, I would suggest you contact the Cardschat MOD team directly and they can tell you the specifics for the tourneys
 
Colette Stewart

Colette Stewart

Official partypoker Rep
Silver Level
Joined
Oct 16, 2015
Total posts
864
Awards
1
Chips
37
I feel sort of stupid asking this because the answer is probably obvious, but I just won some P$, and for the life of me, I can't figure how I can use them. Can anyone help me out?
You can see your P$ balance if you hoover over the cashier section which shows your cash balance
The default setting should be P$ before cash, meaning your P$ balance will be used when you buy into an event/ sit at a table etc
You can check under Settings (small gear icon on the right in the lobby) > Advanced > "Buy in for Tournaments using P$ before cash"
 
Gritz18

Gritz18

To Cesar, what belongs to Cesar.
Loyaler
Joined
Jan 18, 2022
Total posts
4,722
Awards
3
BR
Chips
540
You can see your P$ balance if you hoover over the cashier section which shows your cash balance
The default setting should be P$ before cash, meaning your P$ balance will be used when you buy into an event/ sit at a table etc
You can check under Settings (small gear icon on the right in the lobby) > Advanced > "Buy in for Tournaments using P$ before cash"
Thanks for the info, I was wondering too.(y)

I have another question, in the settings I checked the box, Enable drop and show feature, but at the moment I'm playing I can't use it, or I know how to do it.:unsure:
Thank you Cesar.
 
reraee1

reraee1

Visionary
Platinum Level
Joined
Jan 30, 2020
Total posts
872
Awards
3
UA
Chips
119
Good day to all! I haven’t been able to change my avatar at partypoker for 2 months now, and I reinstalled the client and wrote to support and sent the video to support them and no one can help :(
 
Colette Stewart

Colette Stewart

Official partypoker Rep
Silver Level
Joined
Oct 16, 2015
Total posts
864
Awards
1
Chips
37
Good day to all! I haven’t been able to change my avatar at partypoker for 2 months now, and I reinstalled the client and wrote to support and sent the video to support them and no one can help :(
What was the reply from support? I would suggest if it's not allowing the content, you try another avatar request perhaps? It could be the content or the incorrect size etc
 
dgellitson

dgellitson

Rock Star
Bronze Level
Joined
Jul 8, 2017
Total posts
222
Awards
4
GB
Chips
70
Does party poker require Photo Identification to withdraw? I don't have a valid passport or drivers license and I'm concerned about depositing.
 
Colette Stewart

Colette Stewart

Official partypoker Rep
Silver Level
Joined
Oct 16, 2015
Total posts
864
Awards
1
Chips
37
Does Party Poker require Photo Identification to withdraw? I don't have a valid passport or drivers license and I'm concerned about depositing.
All accounts are required to provide valid photo ID yes
 
Gritz18

Gritz18

To Cesar, what belongs to Cesar.
Loyaler
Joined
Jan 18, 2022
Total posts
4,722
Awards
3
BR
Chips
540
Good afternoon
It's been a few days since I can't use the throwable objects function, I click on the button but nothing happens.
I've checked and unchecked the box for this function in the settings but nothing changes.
I await your reply, thank you Cesar.
 
Colette Stewart

Colette Stewart

Official partypoker Rep
Silver Level
Joined
Oct 16, 2015
Total posts
864
Awards
1
Chips
37
Good afternoon
It's been a few days since I can't use the throwable objects function, I click on the button but nothing happens.
I've checked and unchecked the box for this function in the settings but nothing changes.
I await your reply, thank you Cesar.
Can you please reach out to the customer service teams directly and provide details - username/ location etc and describe the exact issue The team can review and escalate to the relevant teams
You can contact them via email - info@partypoker.com or via live chat
 
Rijckenborg

Rijckenborg

Legend
Bronze Level
Joined
May 25, 2015
Total posts
3,240
Awards
5
CA
Chips
16
Any way to resize poker lobby from desktop ? It is too much big for my monitor.
 
19aleks57

19aleks57

Legend
Platinum Level
Joined
May 22, 2019
Total posts
1,442
Awards
3
BY
Chips
475
Hello! Can players from Belarus play on the PP, if not, how to withdraw a deposit. Thank you!
 
19aleks57

19aleks57

Legend
Platinum Level
Joined
May 22, 2019
Total posts
1,442
Awards
3
BY
Chips
475
Can Belarusians play on the PP, if not, how can I withdraw the deposit. Thank you.
 
Status
Not open for further replies.
Party Guides: Dansk - Deutsch - Français - Svenska - Nederlands - Español - Partycasino Bonus Code - Polski - Português - Norsk - Suomi - PartyPoker NJ - PartyPoker Mobile - Party Casino - Deutsch Bonus Code
Top