Betonline HUD Card Catcher

P

PokerHobbyFun

Enthusiast
Silver Level
Joined
Feb 26, 2017
Total posts
33
Chips
0
Stupid question but..Is this still a free-trial thats available..and do I need Holdem Manage ror Poker Tracker to run it? I have never really used one before. Thank you.
 
jsnake716

jsnake716

Legend
Bronze Level
Joined
Dec 6, 2016
Total posts
1,007
Awards
4
Chips
0
I bought the BOL card catcher and have been using it with Holdem manager2 for about 3 months and it works. They stay on top of updates when BOL changes things, it may take a couple hours but they get an update out the same day. Worth the money if you want to run a HUD
 
P

PokerHobbyFun

Enthusiast
Silver Level
Joined
Feb 26, 2017
Total posts
33
Chips
0
I bought the BOL card catcher and have been using it with Holdem manager2 for about 3 months and it works. They stay on top of updates when BOL changes things, it may take a couple hours but they get an update out the same day. Worth the money if you want to run a HUD
Thank You!! I will Check it out!
 
John A

John A

Poker Zion Coach
Silver Level
Joined
Apr 12, 2012
Total posts
6,507
Awards
3
Chips
59
The BOLCC has stopped functioning for me. Any latest updates I'm missing?

Sorry, missed this. You've updated to the version above in this thread? I'd try and reboot. Basic troubleshooting first. Nothing on BOL has changed recently and the catcher is working fine with it.
 
Theromeo2k

Theromeo2k

Visionary
Silver Level
Joined
Dec 11, 2013
Total posts
876
Awards
1
Chips
2
Sorry, missed this. You've updated to the version above in this thread? I'd try and reboot. Basic troubleshooting first. Nothing on BOL has changed recently and the catcher is working fine with it.

I did download that update but nothing worked. I tried downloading it again today and this popped up: BOL CC error
 
John A

John A

Poker Zion Coach
Silver Level
Joined
Apr 12, 2012
Total posts
6,507
Awards
3
Chips
59
I did download that update but nothing worked. I tried downloading it again today and this popped up: View attachment 142075

I don't know what that file is, it's not part of the assembly, but there's no virus or anything in the program. We've been selling software only for 8 years now, and you can check our reputation on other forums in the poker community.

Your virus scanner is likely just blocking everything and the cause of why it won't run. I'd add an exception for the catcher, or temp turn it off and try installing again.
 
N

noochstyle

Rising Star
Bronze Level
Joined
Nov 11, 2017
Total posts
1
Chips
0
Bet online Catcher not working for latest update

Anyone else not able to set this up with the new update...was eager to try it. Got the trial today. No dice I get an error "error setting up auto import folder"

Any suggestions?
 
S

Slmmccartney

Rising Star
Bronze Level
Joined
Apr 16, 2018
Total posts
11
Chips
0
yeah definitely works with poker tracker 4
 
GiGiCat

GiGiCat

Rock Star
Silver Level
Joined
Jun 20, 2017
Total posts
191
Awards
1
Chips
4
any way to adjust the position of the Hud display for the players? The Right side lines up very well, but the left side is still a little "Willie Nillie"
jmUhg7
 
John A

John A

Poker Zion Coach
Silver Level
Joined
Apr 12, 2012
Total posts
6,507
Awards
3
Chips
59
any way to adjust the position of the Hud display for the players? The Right side lines up very well, but the left side is still a little "Willie Nillie"
jmUhg7

This would depend on what database you're using, but the bottom line answer is yes. All HUD's can be adjusted as far as size and position.
 
quick

quick

Legend
Silver Level
Joined
Jun 17, 2010
Total posts
1,349
Awards
1
Chips
76
Hi John,

I downloaded the trial of BOL Card Catcher a few months ago and was having issues with it running in HM2 (it was catching hands but not importing them into HM2). Then I ran the latest update for the card catcher and now the card catcher program won't even open.


Any tips or troubleshooting suggestions? thank you
 
John A

John A

Poker Zion Coach
Silver Level
Joined
Apr 12, 2012
Total posts
6,507
Awards
3
Chips
59
Hi John,

I downloaded the trial of BOL Card Catcher a few months ago and was having issues with it running in HM2 (it was catching hands but not importing them into HM2). Then I ran the latest update for the card catcher and now the card catcher program won't even open.


Any tips or troubleshooting suggestions? thank you

Missed this. I'd remove your old version, re-download and install. Possibly a corrupted file (I'm guessing maybe virus scanner or something removed a DLL). That's what I would do first. If you're still stuck, let me know.
 
quick

quick

Legend
Silver Level
Joined
Jun 17, 2010
Total posts
1,349
Awards
1
Chips
76
Thank you John! I had done that and it seems to be working again. I already own the Bovada/ignition card catcher and will likely be purchasing the BOL version soon, solid software !
 
D

dukeofdiligence

Visionary
Silver Level
Joined
Jul 17, 2018
Total posts
866
Awards
1
Chips
102
Last edited:
Top