Poker Mantras to remember at the table

A

Adam5885

Rising Star
Bronze Level
Joined
Dec 30, 2023
Total posts
10
HU
Chips
68
"Az a kéz nem játszható csak azért, mert unatkozik."

2 nyárral ezelőtt a WSOP-n Maxx és én oda-vissza SMS-eztünk a verseny közepén. Említette, hogy hülye színdarabot csinált, mert megpróbált valamit elérni. Később azt mondta, hogy „csak nem volt túl jó ezeken a hosszabb eseményeken”. (Ez azóta sokat változott!) Vacsora közben felhoztam azt a 2 megjegyzést, azt javasoltam neki, hogy ezek összefüggenek. – Csak kezd unatkozni, és próbálsz lépni. Beleegyezett, és mindketten komoly pénzekettünk az eseményen és azon a hétvégén.

Csak az elmúlt hónapokban vált a mantrák közé, bár rájöttem, hogy mostanában sokat csinálok vele. Furcsa módon ezek egy része felmerült, amikor versenyek helyett készpénzben játszottam. A készpénzes játékokban bármivel sántikálhatsz, mert általában 300 bb mélyen kezdesz (és maradsz). Ez a luxus igazán ritka a versenyeken. Jobb, ha megvárod a rendszeresen játszható kezet

ezért is érdemes több versenyt online indítani
idet (magam kb. 23%-ban VPIP vagyok), mint lazítani, megkérdőjelezhetőbb dolgokat játszani, és
 
M

martDdart

Rock Star
Platinum Level
Joined
Aug 20, 2023
Total posts
303
Awards
1
NO
Chips
258
Are you tired? do not play, go and rest.
 
Acechador

Acechador

Visionary
Platinum Level
Joined
Jul 27, 2014
Total posts
654
Awards
2
EC
Chips
218
Thank you very much for your contribution, very interesting reading and practical advice that helps a lot to improve the level of play, I hope you make a new post with more recommendations.
 
Top